Модерни Решения

За Опаковане

Модерни решения за опаковане

Свежи храни и салати

Запазете качествата и отличния вид на продукта, избирайки модерно изработени опаковки с високо качество.

Затворете Сигурно със системата

SURE LOCK

Самозаключващо се решение за опаковане на храни. Заключете продукта лесно с увереност за клиента и продукта.

ОПАКОВЪЧНИ РЕШЕНИЯ ЗА

Месо и месни продукти

Запазете качествата и отличния вид на продукта в опаковка, която отговаря на най-високите стандарти на хранителната индустрия, зададени от Европейски орган по безопасност на храните.

 

В и Т ТРЕЙД

Водещият производител на опаковки в България.

Устойчивост и кръгова икономика

Като част от съвременното общество ние осъзнаваме въздействието на опаковките върху околната среда и съсредоточаваме усилията си да осигурим опаковка, която е ефективна и ефикасна, но в същото време минимизира въздействието върху околната среда. Постигаме това чрез използване на рециклирани суровини за производство на опаковки, които могат лесно да бъдат рециклирани.

В нашето производство сме внедрили най-модерните технологии, осигуряващи максимално използване на рециклираните материали, минимизиране на консумацията на енергия и пълно оползотворяване на отпадъците.

Новата технология ни позволява да обработваме до 100% рециклиран PET материал за производство на супер чисти, 100% годни за контакт с храни, 100% рециклируеми PET фолио и опаковки.

По този начин опаковките за храни, произведени с помощта на нашата технология, напълно отговарят на най-новите изисквания и тенденции на ЕС за оптимизиране на използването на пластмаси, ефективност на ресурсите и кръговата икономика.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Повече информация »

Разбрах