За нас

В и Т ТРЕЙД ООД

Водещият производител на опаковки в България.

За нас

Използвайки най-съвременните технологични процеси и оборудване ние успяваме да произвеждаме висококачествени фолиа, термоформовани чинийки и контейнери за хранителната индустрия.

Започвайки наше собствено производство на опаковки за храни, от 2009 г. до сега, ние непрекъснато увеличаваме производствения си капацитет и опит, развивайки наша собствена продуктова гама.

Материали

Можем да Ви предложим опаковъчни решения от широка гама материали: PP, PET, PET/PE, а също и PLA.

Продукти

Доставяме широка гама хранителни опаковки, подходящи за различните пазари, в пълно съответствие с изискванията за безопасност на храните, определени от законодателството.

Устойчивост и кръгова икономика

Като част от съвременното общество ние осъзнаваме въздействието на опаковките върху околната среда и съсредоточаваме усилията си да осигурим опаковка, която е ефективна и ефикасна, но в същото време минимизира въздействието върху околната среда. Постигаме това чрез използване на рециклирани суровини за производство на опаковки, които могат лесно да бъдат рециклирани.

В нашето производство сме внедрили най-модерните технологии, осигуряващи максимално използване на рециклираните материали, минимизиране на консумацията на енергия и пълно оползотворяване на отпадъците.

Новата технология ни позволява да обработваме до 100% рециклиран PET материал за производство на супер чисти, 100% годни за контакт с храни, 100% рециклируеми PET фолио и опаковки.

По този начин опаковките за храни, произведени с помощта на нашата технология, напълно отговарят на най-новите изисквания и тенденции на ЕС за оптимизиране на използването на пластмаси, ефективност на ресурсите и кръговата икономика.

Гаранция за качество

Като производител на опаковки за хранителната индустрия, ние се стремим да осигуряваме най-високо качество, строги хигиенни стандарти и безопасност за потребителите без никакви компромиси.

Контрол на качеството на всяка стъпка от производствения процес, в съответствие с най-високите стандарти за контрол на качеството.

В продължение на нашата мисия да осигурим безопасни и иновативни решения за опаковане на храни, които отговарят на най-високите стандарти по отношение на хигиена и устойчивост, ние успешно придобихме Глобалния стандарт за опаковки и опаковъчни материали на Британския консорциум за търговия на дребно (British Retail Consortium – BRC), спечелвайки рейтинг AA в категория High Hygiene.

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Повече информация »

Разбрах